Service

God service er alt afgørende for, at du som kunde kan have tillid til dit valg af maskinleverandør. Derfor sætter vi hos CLAAS meget fokus på uddannelse af vores servicemontører. Hvert år gennemgår servicemontørerne kurser, hvor de både i teori og praksis lærer de nyeste CLAAS produkter at kende.

Hurtig og god service - når og hvor du har brug for det

Når uheldet er ude, eller der skal laves service på din maskine, står vores landsdækkende netværk af CLAAS forhandlere klar til at yder den velkendte CLAAS service.

Veluddannet personale og veludstyret servicevogne er bare et par af de faktorer, der sikre, at du kan holde din maskine kørende.

Vi løser dine problemer hos dig - også selv om du ikke ser os.

Med CLAAS TELEMATICS i din høstmaskine eller traktor opnår du ikke alene økonomiske fordele, men også hurtig hjælp fra serviceteknikerne. Ved hjælp af mobiltelefon- og internetteknologien overføres maskinens data direkte til diagnoseapparatet eller teknikerens computer. Det giver teknikeren mulighed for hurtigt at stille den rigtige diagnose, uden at han fysisk skal være ved maskinen. Derved minimeres tiden ved driftstop og du opnår bedre udnyttelse af maskinen.

Omfattende dokumentation sikre den rigtige løsning

Den omfattende tekniske dokumentation fra CLAAS sikre at din lokale CLAAS forhandlere og deres teknikere altid har adgang til den nyeste viden om din maskine. For selvom at maskinen har forladt fabrikken stopper CLAAS ikke med at udvikle og opdatere maskinen, så du altid har det bedste værktøj til dit arbejde.

High-tech udstyr og tilpasset support

Imponerende ultra moderne værksteder med det nyeste diagnoseudstyr sørger for at evt. fejl på din maskine findes og bestemmes hurtigt. Hvis der skal foretages en reparation har vores CLAAS service partnere specialværktøj til enhver opgave, så reparationen foretages sikres muligt, hurtigst muligt og til lavest mulige omkostning for dig.